GravstenGravsten i Svensk Quimbra granit Moseløkke Granit Danmark Blå Rønne Granit Poleret Danmark

 

Den rette gravsten

Gravstene findes i mange former, typer og størrelser, og hos Boesens Begravelsesforretning, hjælper vi gerne med at finde den rette gravsten.  Vi samarbejder med professionelle stenhuggere, som kan tilbyde stenarbejde i højeste kvalitet.  Derudover kan vi også sørge for tilføjelser på gravstene og i den forbindelse sørger vi for at stenhuggeren afhenter og placerer gravstenen igen.

 

Du får en gravsten af højeste kvalitet

Hos Boesens Begravelsesforretning har vi mange års erfaring og har derigennem opbygget et netværk at professionelle og pålidelige stenhuggere, der udarbejder gravsten til dig af højeste kvalitet.

 

Vi hjælper dig

Når du skal igennem en svær tid, er der mange ting, der skal tages stilling til. Vi står klar til at give dig den støtte, som du har behov for, og hjælper dig med at træffe de rigtige valg, så du kan bearbejde sorgen og være sammen med dine nærmeste. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 75 82 07 25 for at høre mere om dine muligheder samt priser, også inden en eventuel aftale indgås.

Med begravelsesforretninger Vejle, Børkop, Give, Hedensted eller Tørring, hvorfra vi også dækker områderne Fredericia, Horsens, Bredsten og Egtved, varetager vi begravelser og bisættelser i store dele af Jylland.

Kontakt os på
Tlf.: 75 82 07 25
- er åben hele døgnet.

Hånd I Hånd På Kirkegården

Kremering eller jordfæstelse

Det første der skal tages stilling til i forbindelse med dødsfaldet, er om afdøde skal kremeres(brændes) eller begraves i kiste(jordfæstes).

Muslimsk Gravsten

Andre kulturer

I samtalen med familien lægger vi stor vægt på at opfylde de ønsker man har omkring forløbet af en begravelse/bisættelse, uanset trosretning.

Blå Blomst

Elysium Begravelsesopsparing

En opsparingsforening for alle over 18 år, som ønsker at sikre, at der er økonomiske midler til rådighed til egen begravelse/bisættelse.